Takrenovering

Behöver du en omläggning av ditt tak i Tyresö och Stockholm? Anlita oss. Vi har stor erfarenhet av takomläggningar och kan snabbt se vad som krävs för att hela ditt tak ska bli som nytt igen.

Vi renoverar alla slags tak, oavsett om det är skadat, slitet eller om du som fastighetsägare har tröttnat på utseendet på ditt tak.

Kan man verkligen renovera tak? Ja, det går alldeles utmärkt att renovera det. Vi plockar först bort ytskiktet, går igenom hela taket när det kommer till både isolering och tätskikt. Vi inspekterar takstolar och ser över hela konstruktionen när det kommer till tak.

Vi gör takinspektioner innan arbete

Tar du kontakt med oss, går vi igenom hela ditt tak. Vi upptäcker om det är skadat och ger råd om hur sådant ska och bör repareras så att du slipper fuktskador. Detta är så viktigt; alla tak ska vara hela och täta. När taket mår bra, så mår resten av huset och fastigheten bra. Vi ser till så att det blir så.

Vi arbetar som auktoriserade takentreprenörer och det innebär att vi gör allt arbete med hög kvalitet. När vi renoverar taket i ditt hus, eller större fastighet så ser till så att allt är precis som det ska vara innan vi lägger på ytmaterialet. Är ytmaterialet av till exempel tegel- eller betongpannor, så kan vi återanvända dem. Men om taket tidigare har haft takpapp eller Shingel, rekommenderar vi att lägga taket med nytt ytmaterial.

Plåttak är lätta att måla om. De blir både finare av en ommålning men även mer hållbart, och håller mer tätt. Vi målar om alla slags tak som du önskar det.

Vi ser över säkerheten på ditt tak

När vi renoverar tak, ser vi alltid till så att ditt tak är så säkert som det bara kan vara. Skulle det fattas någon säkerhetsprodukt på ditt tak, så ser vi till informera dig om vad som fattas och frågar dig om du vill ha det. När du så vill det, ser vi till att montera det på taket. Vi arbetar gärna för att ditt tak ska bli ännu säkrare.

Säkerhet enligt regelverk

Det finns vissa regler för på vilka sätt som ett tak kan vara säkert. Det innebär att de flesta tak i Stockholm har stora brister gällande säkerheten på taken. Ska en snöskottare eller hantverkare, eller villaägaren själv gå upp på taket, och säkerheten brister – då är det husägaren som är ansvarig för det.

Inte alla villaägare har de säkerhetsprodukter som krävs. De är ju så viktigt att till exempel hantverkare och snöskottare ska kunna röra sig säkert uppe på taket. Vi monterar dem åt dig. Anlitar du oss, kommer vi kostnadsfritt ut och inspekterar ditt villatak i Tyresö, och ger råd om vad som behöver för säkra tak.

Vi kan inspektera taket som du har, och ge råd om renovering, omläggning och säkrare tak. Anlita oss, vi gör det som krävs. Be om kostnadsfri offert!