Takläggning

När det kommer till tak, så har vi alla de yrkesgrupper inom företaget som krävs för att kunna bygga tak från ax till limpa. Vi har alla snickare, plåtslagare, montörer för takets tätskikt, och för både betongpannor- och tegelpannor.

Alla våra montörer kan lägga all olika slags tak. Det gör att när du anlitar oss för takbygget behöver du inte tänka mer på det. Vi tar hand om allt som gäller ett hustak i Stockholm.

Vi är certifierade takläggare

Vi arbetar med all slags takläggning i Tyresö. Vi är auktoriserade takentreprenörer och arbetar med Trebolit. Det gör att vi mer än annars arbetar med kvalitet i all slags takläggningar som vi utför. Tillsammans med Trebolit använder vi oss av ytpapp till låglutande tak som saknar träbeklädnad.

Vi arbetar med alla slags tak i Tyresö och Stockholm; låglutande, höglutande tak av olika material. Noggrannhet och exakthet är viktigt för oss. Bara genom att vara noggrann kan vi garantera att kvaliteten är hög på de tak som vi lägger.

Vi vidareutbildar oss

Vi nöjer oss inte bara med att våra takläggare är utbildade inom sitt område. Dessutom ser vi till så att alla får en vidareutbildning inom sitt yrke. Våra yrkesmän går vidare i sin kompetensutveckling på Moniers takskola så att de blir allt bättre på att arbeta med ”heta arbeten”. Det gör att vi blir allt bättre på takteknik. Sedan följer vi utvecklingen när det kommer till nya material till tak. Det gör att vi inte halkar efter i utvecklingen.

Vilket slags tak önskar du?

Vi har sedan 2010 arbetat med alla slags tak och arbetar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och fastighetsbolag av olika slag. Det har gjort att vi har en mycket bred erfarenhet av så många olika slags tak och vi har den kompetens som krävs för tak av hög kvalitet. Därför kan du som är kund, önska vilket material och slags tak som du önskar att vi lägger åt dig.

Behöver du inspiration på tak? Besök vårt Showroom som vi har i Jordbro, i södra Stockholm. Där kan du känna och i detalj syna våra tegel- och betongpannor och plåttak bland annat.

Har du som arbetar med tak fastnat i något olöst problem? Vi kan ge råd och tips om hur du ska bygga taket. Fråga oss om allt som har med takläggning att göra.

Ta mycket gärna kontakt och fråga oss om kostnadsfri offert. Ska du lägga nytt tak så är ofta frågan om kostnad bland det första som många vill veta.

Här kan du begära offert av oss. Den får du helt kostnadsfritt!