takläggare-tyresö-tegeltak-för-BRF

Takläggning BRF

Går du och din BRF i tankar om en takläggning eller takrenovering på Tyresö? Vi takläggare på Briljant Tak & Bygg erbjuder alla typer av takläggning och har genomfört en lång rad uppdrag inom takarbeten.

Investera i en takläggning för BRF för längre hållbarhet

Ett tak håller länge om det underhålls på rätt sätt. Och ibland kan det löna sig ekonomiskt på längre sikt att byta ut hela taket, i stället för att lappa och laga.

När du anlitar oss på Briljant Tak & Bygg för ert projekt på Tyresö ser vi till att hjälpa er från idéstadiet fram till ett färdigt slutresultat. Målet är alltid att det ni har beställt ska levereras av oss inom angiven tidsram. Givetvis erbjuder vi en ordentlig garanti på både tak och vårt arbete.

Skicka en uppdragsbeskrivning – få fast pris för takläggningen

Hör av dig till oss med en så utförlig uppdragsbeskrivning som möjligt, gärna med information om material (papptak, tegel, plåt etc), hur många kvm2 det rör sig om samt adress. Ju mer information vi får desto lättare är det för oss att uppskatta ett slutpris. Vi återkommer därefter till dig och din BRF med en offert.

Bra kommunikation med ledningen. Tidsplanen enligt avtal, mycket bra!

Roger J.
Kontakta oss och beskriv dina önskemål kring takarbetet för din BRF på Tyresö. Vi återkommer inom kort med en kostnadsfri offert.