Om oss

Vi på Pettersson Tak & Bygg i Haninge AB erbjuder takläggning av hustak i Tyresö. Här arbetar endast auktoriserade takläggare. Vi arbetar med säkra tak och kan se till så att ditt hustak är säkert.

Vi började för 10 år sedan, 2010 och vår personal är 11-man stark. Här utför vi takarbeten i Tyresö och Stockholm. När vi arbetar ser vi till så att arbetet blir så bra det bara går. För att säkerställa det så har vi enbart utbildade hantverkare, men dessutom är vi certifierade och auktoriserade av Trebolit.

Vi har säkra och trygga metoder

Vi arbetar med säkra metoder och har även certifikat av Rådet för ByggKompetens (RBK). Det är ett samarbetsorgan som verkar för en hög kompetens i byggande. På RBK får vi aktuell utbildning och kunskap när det kommer till betongarbeten som motverkar fuktskador.

Vi har alla ansvarsförsäkringar och nödvändiga trygghetsförsäkringar. Vi är ett stabilt företag och har väldigt hög kreditvärdighet.

Arbetar du som fastighetsmäklare? Vi utför besiktningar för alla slags fastighetsmäklare. När vi gör besiktningar kan vi upptäcka eventuella fuktproblem i fastigheten. Idag har vi utarbetat goda kontakter inom fastighetsvärlden.

Vi kan komma ut och inspektera tak och ge ett utlåtande om ditt nuvarande tak. Sedan ger vi råd och tips om vad som behöver åtgärdas och åtgärdar det som krävs om du vill det.